Garantie - Garantie op de materialen

Garantie op het materiaal door de fabrikanten

Elke fabrikant heeft zijn eigen garanties en garantie duur.

In de regel geven de meeste fabrikanten van dakbedekingsmaterialen 10 jaar garantie. Maar er kan ook een verzekerde garantie op het materiaal of het gehele dak worden afgegeven. Dit tegen extra kosten: www.kelders.com/garanties/productgaranties/

De verzekerde garanties houden voornamelijk in dat er door een keurmeester een keuring op het dak wordt uitgevoerd en dat wanneer de dakdekker niet meer bestaat de garantie door een andere dakdekker wordt uitgevoerd.

Op dakpannen wordt ook vaak langer garantie gegeven. Het is te verschillend van materiaal en leverancier om hier uitgebreid op in te gaan. In de offerte staat vaak de leverancier en het materiaal vermeld. U kunt via internet dan de specifieke garantie vinden.

Wij geven zelf op alle door ons geleverde materialen 10 jaar garantie

Onder voorwaarde dat de materialen door de gebruiker worden gebruikt waarvoor ze bestemd zijn en onder normale condities en omstandigheden. ( het dak is geen fietsenstalling)

Tevens geven wij 10 jaar garantie op de verwerking van de door ons geleverde materialen. Het materiaal kan van de hoogste kwaliteit zijn, maar het dient wel op de juiste wijze verwerkt te worden.

En ook wij krijgen wel eens ( zelden ) een telefoontje dat een door ons aangebracht dak lekt. We zijn er dan vaak dezelfde dag nog om het te repareren.